FRI FRAKT FÖR BESTÄLLNINGAR ÖVER 1000 KR
0

Din köpvagn är tom

Produktinformation och vård

Vår rekommendation är att välja en filtvikt som är cirka 10% av den avsedda användarens kroppsvikt, såvida du inte verkligen känner att du vill ha något tyngre eller lättare. Om du är i mellan storlekar, rekommenderar vi att du väljer den lägsta av de två vikterna eftersom det typiska kundutbytet är för en filt med lägre vikt. Om du till exempel väger 80 kg bör du välja en filt som väger 7-10 kg.

Detta är dock bara en rekommendation, och det är upp till varje individ vilken vikt han / hon föredrar. Vissa föredrar tyngre filtar.

Den som vill ha en bättre sömnkvalitet kan använda ett tyngdtäcke.

Om du är bekymrad över någons förmåga att ta bort täcken på egen hand utan hjälp rekommenderar vi inte att du låter dem använda täcken utan övervakning och lägga bort den och vara utom räckhåll när du inte är hemma.

Polar Night täcker ska inte användas av barn under fem år eller av någon person eller husdjur som väger mindre än 22 kg på grund av potentiell kvävning eller kvävningsrisk.

Vi är alla olika och har olika behov. Många av våra kunder använder sina Polar Night täcker precis som en vanlig bäddsoffa i sängen, medan andra använder dem i soffan för att koppla av ett tag framför TV:n.

Tyngdtäcker:

Vi använder två typer av tygmaterial i våra täcker: 100% premium bomull och mikrofiber. Båda tygerna är certifierade enligt OEKO-TEX® 100 Standard. Viktad påfyllning av våra produkter är tillverkad av OEKO-TEX®-certifierade icke-toxiska och blyfria mikroglaspärlor.

Påslakan:

Våra täcke av bomull är tillverkade av 100% premium mjuk bomull som är OEKO-TEX®-certifierad. Bambustäcken är tillverkade i 100% naturlig bambusviskos och Comfort och Deluxe Comfort påslakan är tillverkade av 100% polyester. Alla våra tyger är certifierade enligt OEKO-TEX® 100 Standard så att du kan vara säker på att våra produkter är rena och säkra och tillverkade med mjuka premiumtyger som är svala och andningsbara för året om.

Vid normal användning finns det inga risker med att använda tyngdtäcken. För att vara på den säkra sidan har vi ändå valt att ge vissa varningar. Vi rekommenderar att du konsulterar din läkare innan du börjar använda en tyngdtäcken om du till exempel har svag lungkapacitet eller försvagade muskler; eller om den avsedda användaren är ett barn under 5 år.

Vi har inte hittat några rapporter om att en tyngdtäcken skulle vara farligt för gravida kvinnor, men återigen, kontakta din läkare innan du börjar använda en tyngdtäcken om du känner dig osäker på vad du ska göra.

Tyngdtäcken och påslakanen går att tvätta i maskinen. Vi rekommenderar dock att ta i beaktande tvättmaskinens tyngd gränser och rekommenderar handtvätt.Ifall ni vill tvätta tyngdtäcket i maskinen, ta bort påslakanet, välj ett program med ett svalt vattentemperatur och utan centrifugering. Låt täcket torka på jämn yta eller hängande.Tyngdtäcket går också att torr tvättas.

Polar Night garanterar kvaliteten på var och en av våra produkter - om du upplever ett problem på grund av material eller utförande när som helst vid produktens 2 års garantitid, vänligen kontakta oss så att vi kan reparera eller ersätta ditt köp.

Frakt- och betalningsinformation

Vi har gratis frakt för beställningar över 1000Kr.

Fraktkostnad för beställningar under 1000Kr: 99Kr

En fullständig lista över våra betalningsmetoder kan hittas på vår webbplats vid utcheckning, men för tillfället accepterar vi: Alla större kreditkort (MasterCard, Visa, American Express, Diner's Club etc.), PayPal, Apple Pay och banköverföringar för vissa banker.

Dessutom vill vi att alla ska uppleva de fantastiska effekterna av Polar Night-produkterna så att vi nu har samarbetat med Klarna för att ge enkla betalningsplaner *. När du har gått igenom kassaprocessen visas Klarna som ett alternativ när du anger din kreditkortsinformation.

När din beställning har lagts, är den förberedd för leverans nästa arbetsdag. När din beställning är klar för leverans och lämnar vårt lager får du ett e-postmeddelande med ett spårningsnummer och en länk för att se status för din leverans. Order beräknas komma inom 3-7 arbetsdagar.

Om din beställning inte har skickats på mer än två veckor, meddela oss på info@polarnightblankets.se Det kan innebära att det kan vara ett problem i uppfyllandet / leveransen som vi kan arbeta för att lösa.

Returer och utbyten

Det är köparens ansvar att se till att de anger korrekt leverans- och beställningsinformation innan de skickas in.

Vårt lager är mycket effektivt och kommer att ha en beställning på linjen inom nästa arbetsdag efter beställningen. Därför kan sällan begära en adressändring eller avbokning innan beställningen skickas ut.

Om du försöker uppdatera din adress ber vi dig att först kontakta din leverantör när du har fått e-post till spårningsnumret innan du når till Polar Night Blankets. Om adressen är en mindre förändring kan de oftast justera detta på egen hand. Vänligen kontakta oss på info@polarnightblankets.se när du har nått leverantören om du behöver ytterligare hjälp.

Om din beställning redan har skickats måste du skicka in en retur eller byta efter att den har kommit till dig (30-dagars returpolicy hittar du här.)

Tyngdtäcke är en hygienprodukt. För att säkerställa produkternas hygien kan inte hygienprodukten returneras.

Hygienprodukter har inte rätt att byta eller återvända efter att paketet har öppnats, eftersom produkten inte kan returneras till försäljning. Information om definitionen av produkthygien finns i online-produktinformationsbladet för varje hygienprodukt.